The magic world of ShadowHood
Добре дошли,
Вие попаднахте в магическото училище Шадоухуд. За да прекрачите прага и да се забавлявате изпълнете четири стъпки :
1. Регистрирайте се.
2. Прочетете правилата.
3. Създайте си неповторим герой.
4. Забавлявайте се !

От Екипа

Сайт за вампири, върколаци, вещери/ци, магьосници, феии, зооморфи и др.

Гласувайте за нас
BGtop Гласувай за мен в BGTop100.com RealTop.net Гласувайте за моя сайт в БГ чарт

Вход

Забравих си паролата!

Трейлър
Poll

Харесва ли ви новия дизайн?

Вижте резултатите

Основни партньори
500 кучета се нуждаят от 1 SMS
Брояч
free counters
Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 1 Регистриран, 0 Скрити и 0 Гости :: 2 Bots

Avery Vanille

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 19, на Вто Ное 01, 2011 1:32 pm

ARS - 500 кучета се нуждаят от 1 SMS 5 5 3

You are not connected. Please login or register

Иди на страница : 1, 2  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 2]

1 ARS - 500 кучета се нуждаят от 1 SMS on Сря Ное 30, 2011 8:59 pm

Сигурна съм,че повечето от вас няма дори да погледнат темата,а дргата част ще я погледнат,но ще се направят,че не са я видяли.
Не,че нещо,но това са 500 душички.
Те се намират в приюта зареди нас - хората.
Те заслужават любов,храна,ласки.
Един приют с много кучета изисква доста разходи.
Като се почне от храна,лекарства и се стигне до транспорт.
Пратете едно СМС-че за кученцата от

0,20 стотинки са данък добавена стойност.
Уви, в България даренията се облагат с данъци - нищо не можем да направим за това.

Мобилните оператори НЕ печелят от изпратените SMS-и.

Самите оператори не одържа нищо!

Изпратете съобщение на кратък номер: 17 777 с текст: DMS DOG (за абонати на VIVACOM, M-tel, GLOBUL)

Благодаря на всеки,който ще прати смс-че...,дори и да е единичко.

500 кучета се нуждаят от 1 SMS

Animal Rescue Sofia

ARS SOFIA

Последната промяна е направена от Клеър Монгомъри на Сря Ное 30, 2011 9:40 pm; мнението е било променяно общо 1 път

My little Bella♥ :

Вижте профила на потребителя
Току що пуснах един смс...Нека се проявя като един добър Бог...за малко!

Да ми заредят сметката и веднага пускам щото нямам пари в тела! Иначе аз мн обичам кученца и котенца Любов и ми се къса сърчицето като ги гледам гладни и смотни. И като ме загледат с ония големи очички... Тъга

I
Am
Vampire

+18+
Spoiler:
[center]

Кейлъб

My Love <3! You are BOSS on my heart![/center]
Ако имате идеи как да се развие кампанията със СМС за кученцата от приюта - пишете тук и ни споделете,а ние ще кажем на хората от кампанията.Може също така да им пишете и в фейсбук.

My little Bella♥ :

Тъйкато няколко души ме попитаха дали е сигурно,че парите ще отидат за кученцата - да сигурно е.Мисля,че след като пратите СМС трябвада получите отговор.Поне при мен така беше.

Намигване Нека помогнем на пухчетата.Да изживеят една хубава Коледа.

Отделно всеки който иска може да е доброволец в приюта.За тази цел най-добре за погледне сайта или да пише на стената на АРС.Там ще получите повече информация.

Ако имате въпроси ми пишете.

My little Bella♥ :

Подарете по един Коледен подарък на кучетата от Богров - изпратете по един СМС, споделете информацията , за да достигне до повече хора Доволен Благодарим Ви, че сте с нас и подавате ръка на онези, които си нямат дом. Всякакви предложения за това как да достигне информацията до повече хора са добре дошли Доволен

My little Bella♥ :

Има и други начини с които може да помогнете на кученцата.
Сега има и коледни картични по 1 лв.Достъпни са в София в някои зоомагазини също и ЗооЗона и МояЗона.

ТУК
може да видите картичките.

В тези онлайн магазини както и в другите ще може да намерите и други неща с които може да помогнете на кученцата.

Ако някой се интересува да ми пише за да му кажа какви неща има.
/тук или на лс/

Всякакви предложения за това как да достигне информацията до повече хора са добре дошли.

Също така сега се правят и безплатни кастраци на кучета и котки в приюта.За това повече информация може да намерите на стената на ARS в facebook.

My little Bella♥ :

Гост

Гост
М-м аз ще си осиновя! Нащте ми обещаха и ще си купим и календар.. там за 10лв. место сега да им дам само 1лв. ! Мн се радвам, че ще се грижа за едно от сладурчетата! Слънчево щастлив Само да не схрускам някое сладкишче, че после.. хд

Animal Rescue Sofia

Теглим чертата и посрещаме 2012 със следната статистика:
- 937 задомени
- 2147 кастрирани
Мили приятели, благодарим ви, че сте с нас, че заедно правим чудеса за толкова много кучета и котки! Дано новата година ни донесе още повече спасени души!
ЖЕЛАЕМ ВИ МНОГО ЩАСТИЕ И УСПЕХИ!

My little Bella♥ :

И аз пратих своя СМС и веднага получих отговор с благодарности! Наистина повече българи трябва да го направят, за да има ефект.

И аз веднага пращам ... радвам се, че мога да помогна на малките душички и те заслужават любов макар и едно левче ... Доволен Любов [i]

Гост

Гост
Първо си направи герой и после пиши където и да е било!

My little Bella♥ :

Vasilisa"Lissa"Dragomir

Queen of the Moroi
Queen of the Moroi
И аз се отчетох с sms за сега.Скоро може да пратя и няколко.Мисля,че животните заслужават повече от хората в много случаи.

Selene

Helpers
Helpers
И аз пуснах Усмивка

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 2]

Иди на страница : 1, 2  Next