The magic world of ShadowHood
Добре дошли,
Вие попаднахте в магическото училище Шадоухуд. За да прекрачите прага и да се забавлявате изпълнете четири стъпки :
1. Регистрирайте се.
2. Прочетете правилата.
3. Създайте си неповторим герой.
4. Забавлявайте се !

От Екипа

Сайт за вампири, върколаци, вещери/ци, магьосници, феии, зооморфи и др.

Гласувайте за нас
BGtop Гласувай за мен в BGTop100.com RealTop.net Гласувайте за моя сайт в БГ чарт

Вход

Забравих си паролата!

Трейлър
Poll

Харесва ли ви новия дизайн?

Вижте резултатите

Основни партньори
500 кучета се нуждаят от 1 SMS
Брояч
free counters
Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост :: 2 Bots

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 19, на Вто Ное 01, 2011 1:32 pm

You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 8 от 9]

106 Re: Вегас 2011 on Пет Дек 30, 2011 10:22 pm

Чакай...КАКВО?По-дяволите аз бях тук само за развлечение,не за обвързване.Просто бях в шок.Отделих се от него и отново си сипах уиски и го изпих на екс.Винаги,когато изпадах в шок пиех и пушех.И точно поради тази причина в момента си палех цигара с трепереща ръка.

Вижте профила на потребителя

107 Re: Вегас 2011 on Пет Дек 30, 2011 10:36 pm

Гост

Гост
- Спокойно Сара, шегувах се. - Каза Ник и я целуна. - Само секс, без обвързване, нали така? - Той продължаваше да я целува и я завлече до спалнята й. Съблече я, съблече се и проникна в нея. Започна да ускорява темпото си с което се движеше в нея. Искаше да е в нея повече от всичко на света. - Харесва ли ти, Сара. - Ник захапа ухото й и продължи да я целува. Ускоряваше темпото си сякаш утре Сара нямаше да е жива.

108 Re: Вегас 2011 on Съб Дек 31, 2011 1:18 pm

Отново стенех и се извивах под тялото на Ник.Не след дълго и двамата свършихме и аз се запътих към банята.Пуснах си музика и влязох под душа .Не знам колко време съм се бавила,но когато се върнах в стаята Ник спеше.Усмихнах се и легнах до него.

109 Re: Вегас 2011 on Съб Дек 31, 2011 1:29 pm

Гост

Гост
Ник се събуди, беше сутрин и Сара беше легнала до него. Колко прекрасна беше тя, особено когато беше гола и беше върху него. Ник започна да си възвръща развратното мислене, което беше добър знак. Но все пак Сара беше красива, имаше някакъв чар в нея. Ник остана да лежи до Сара въпреки че тя още спеше.

110 Re: Вегас 2011 on Съб Дек 31, 2011 4:57 pm

Сънувах нещо хубаво,защото се усмихвах докато спя.Не помня какво точно беше.Започнах да се събуждам,но ми се спеше и за това се обърнах на другата страна и отново заспах.Не можах да спя спокойно и сутринта се събудих.Когато си отворих очите видях Ник да ме гледа.
-Какво?-попитах го.

111 Re: Вегас 2011 on Съб Дек 31, 2011 5:03 pm

Гост

Гост
Ник я целуна и спусна ръката си малко надолу. Продължаваше да я целува.
- Как беше? - Той питаше, но не питаше директно за секса или за съня на Сара. Искаше малко да я обърка, но това едва ли щеше да стане, тя не изглеждаше от тъпите блондинки, какво говоря, тя не беше блондинка. Но все пак не изглеждаше да е тъпа.

112 Re: Вегас 2011 on Съб Дек 31, 2011 5:32 pm

Подсмихнах се.Нямаше да ме обърка.
-Всичко беше чудесно.-прошепнах му тихо на ухо.
Целунах го точно под ухото и след това се върнах на устните му.
-Какво ще кажеш да отидем на лов?-попитах го и пак го целунах.

113 Re: Вегас 2011 on Съб Дек 31, 2011 5:43 pm

Гост

Гост
- Окей. Отиваме обаче с твоя Мерцедес. - Каза Ник и подметна ключовете от Мерцедес CLS и отиде до гардероба. Изненадващо но там имаше един костюм който му допадаше. Облече го и се върна при Сара. - Хей, малката, как съм в този костюм?! - Той се приближи към Пезини и я целуна.

114 Re: Вегас 2011 on Нед Яну 01, 2012 2:03 pm

Огледах го отдолу до горе преценяващо.
-Ами...не е толкова зле.-казах замислено.
Целунах Ник и отидох до гардероба.Избрах си тази роклятааа и я облякох.Обух си едни сандали с 11 см. тънък ток и излязохме от апартамента.

Последната промяна е направена от Сара Пезини на Нед Яну 01, 2012 2:33 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти

115 Re: Вегас 2011 on Нед Яну 01, 2012 2:24 pm

Гост

Гост
Сара и Ник се качиха в Мерцедеса и тя го подкара. Отидоха в един бар, но преди да влязат Ник извади два пистолета.
- После разстреляй плячката или я обезобрази, да не личи ухапаното. Не искам във Вегас да се усетят за вампирите. - След тези думи Ник взе единия пистолет и целуна Сара. Точно сега искаше да се позабавлява. Двамата влязоха в бара и започнаха да се оглеждат за жертви.

116 Re: Вегас 2011 on Нед Яну 01, 2012 2:32 pm

-Няма проблем.-казах и прибрах пистолета в калъфа на бедрото ми.
Огледах се из бара и накрая си намерих закускаа.Едно момче,което седеше на бара.Имаше страхотни мускули.
-До след малко О'Браян.-казах и отидох до момчето.
Хванах го за ръката без да кажа и дума и го заведох в женската тоалетна.Позабавлявахме се малко и накрая го убих.Изпразних пълнителя по цялото му тяло и се върнах при Ник.
-Е,изпуснах ли нещо?-попитах широко усмихната.

117 Re: Вегас 2011 on Нед Яну 01, 2012 2:48 pm

Гост

Гост
Точно когато Сара тръгна с онова момче към тоалетните, Ник отиде при едно момиче заговори я, явно беше пияна, защото веднага тръгна с него към складовете. Да, това беше любимото място на Ник, защото винаги обвиняваха заведението. Той се нахрани, разстреля момичето в главата и се върна на бара. След малко дойде и Сара.
- Не, нищо не си изпуснала, малката. - Ник я целуна и двамата се качиха в колата. - Сега какво?! Ще стоим тук или ще се разхождаме. - Той направи намек на Сара със стоенето тук, долавяше се някаква странна нотка в гласа на Ник.

118 Re: Вегас 2011 on Нед Яну 01, 2012 3:21 pm

Подсмихнах се.
-Перверзник.-прошепнах тихо и натиснах газта.
След няколко минути бяхме на плажа.
-Дано да си си взел банскии.-казах аз и слязох от колата.
Пътьом си свалих роклята и останах по бански.Влязох във водата и казах:
-Хайде Ник идвай.-казах и се засмях.
Започнах да плувам.Не ми трябваше въздух и за това не се появявах много често на повърхноста.

119 Re: Вегас 2011 on Нед Яну 01, 2012 3:40 pm

Гост

Гост
Ник беше с костюм, но това не му пречеше да плува. Събу обувките, махна ризата и сакото и остана само по панталони. Засили се и влезе във водата. Настигна Сара, прегърна я и я целуна.
- Да, такъв съм. - Усмихна се той и продължи да я целува.

120 Re: Вегас 2011 on Пон Яну 02, 2012 2:19 pm

Засмях се.Продължихме да се целуваме и аз увих краката си около кръста му.Ръцете ми бяха около врата му и се натискахме на плажа.Поне се бяхме отдалечили и не можеха да ни видят.Изведнъж усетих как Ник откопча горнището на банския ми.Подсмихнах се.
-Палавник.-прошепнах му на ухо и го целунах.

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 8 от 9]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next