The magic world of ShadowHood
Добре дошли,
Вие попаднахте в магическото училище Шадоухуд. За да прекрачите прага и да се забавлявате изпълнете четири стъпки :
1. Регистрирайте се.
2. Прочетете правилата.
3. Създайте си неповторим герой.
4. Забавлявайте се !

От Екипа

Сайт за вампири, върколаци, вещери/ци, магьосници, феии, зооморфи и др.

Гласувайте за нас
BGtop Гласувай за мен в BGTop100.com RealTop.net Гласувайте за моя сайт в БГ чарт

Вход

Забравих си паролата!

Трейлър
Poll

Харесва ли ви новия дизайн?

Вижте резултатите

Основни партньори
500 кучета се нуждаят от 1 SMS
Брояч
free counters
Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост :: 2 Bots

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 19, на Вто Ное 01, 2011 1:32 pm

You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 7 от 9]

91 Re: Вегас 2011 on Съб Дек 24, 2011 1:16 pm

Гост

Гост
- Добре. - Каза Ник и щом слезе от мотора, той целуна Сара. Двамата влязоха в апартамента на Ник в хотела в който пристигнаха току-що. Той влезе в банята и се изкъпа, а след това се преоблече. Седна на дивана и прегърна Сара. Пусна телевизора и загледа нещо - някаква тъпня.

92 Re: Вегас 2011 on Съб Дек 24, 2011 3:52 pm

-Сега какво ще правим?-попитах го аз.
Беше пуснал няква тъпотия.Взех дистанционното и превключих на The Voice.Поне,ако не друго щяхме да слушаме музика.Изведнъж се озовах м/у дивана и Ник.
Пдсмихнах се тихичко.
-Май някой не издържа на хормоните,а?-попитах Ник и се засмях.

Вижте профила на потребителя

93 Re: Вегас 2011 on Съб Дек 24, 2011 6:31 pm

Гост

Гост
- По-скоро някой не издържа на изкушението наречено Сара. - Каза Ник и започна да целува Сара. Целуваше я все едно са заедно за последен път, а това не беше така. Но на него не му пукаше как я целува, щом на Сара й харесваше. Отново захапа едната й устна, но този път по-силно. Искаше това да е най-добрия секс в живота й. Щеше да направи всичко за да достави удоволствие на Сара.

94 Re: Вегас 2011 on Сря Дек 28, 2011 4:27 am

Целувките на Ник бяха изпепеляващи.Все едно е за последно,а и двамата знаехме,че няма да е така. По принцип не обичах нито да съм отдолу,нито някой да ме хапе,но сега мисля да направя изключение.Ник продължаваше за това му отвърнах с всичко,което имах в наличност.

Последната промяна е направена от Сара Пезини на Пет Дек 30, 2011 9:33 pm; мнението е било променяно общо 1 път

95 Re: Вегас 2011 on Чет Дек 29, 2011 8:49 pm

Гост

Гост
Сред поредното преобръщане Сара беше отгоре. Вече беше по сутиен, но все още с дънки.
- Знаеш ли колко си секси така? - Каза Ник и прекара ръката си през тялото на Сара. После продължи да я целува. Устните й бяха толкова топли, въпреки че беше вампир. Всяка секунда прекарана със Сара беше удоволствие за Никълъс.

96 Re: Вегас 2011 on Пет Дек 30, 2011 7:12 pm

С Ник се целувахме и аз бях отгоре.Започнах да го целувам по врата и да се спускам надолу ,но видях че той още беше с тениска.Какъв пропуск.Скъсах тениската му и я хвърлих на земята.
-Опаа.-казах невинно и продължих на долу.
Когато стигна корема му се върнах по същия път с целувки и на края го целунах по устните,като не забравих и да го ухапя.Мммм..Беше вкусен.Усмихнах се дяволито.

97 Re: Вегас 2011 on Пет Дек 30, 2011 7:52 pm

Гост

Гост
- О, малка Сара, никой ли не ти е казвал, че лошите работи не остават безнаказани? - Каза Ник и продължи да я целува. По едно време стана и двамата отидоха в спалнята. Той бутна Сара на леглото и събу дънките си. Прегърна я и премахна сутиена й. Започна да си играе със зърната й. Спусна ръката си надолу и проникна в нея. Започна да движи пръста си бързо като ускоряваше. Извади пръста си и го напъха в устата на Сара, а тя го облиза без да се съпротивлява. Ник проникна в нея - този път не с пръст, и отново започна да движи бързо. Неусетно как Сара го преобърна и той беше отдолу.

98 Re: Вегас 2011 on Пет Дек 30, 2011 9:19 pm

Стенех и се извивах от удоволствие,но дойде време и за Ник.Когато бях отгоре се движех бавно,но много чувствено само и само да го дразня.Целунах го и пак аз бях отдолу.Не беше често,но все тая.Обърнах ни и аз бях отгоре.Усмихнах се и започнах да се движа.Целувах Ник и тръгнах надолу без да преставам да се движа.Спрях устните си на врата му,целунах го и след това го захапах лекичко.

99 Re: Вегас 2011 on Пет Дек 30, 2011 9:32 pm

Гост

Гост
Ник отново беше отгоре. Той целуваше Сара и след поредното захапване се спусна с език надолу. Спря се на зърната и после отдръпна езика си от тялото й, хвана с два пръста едното от зърната й и го изви - причиняваше й възбуждаща болка. После направи същото и с другото зърно и отново спусна езика си надолу. Стигна до бельото й и с един пръст го разкъса. С език обхождаше интимното й място след което отново я целуна страстно по устните. Събу боксерките си и проникна в нея. Започна да движи в нея като все повече и повече ускоряваше темпото. Сара успя да се качи отгоре, но Ник продължаваше да властва. Ускоряваше темпото все повече и накрая свърши в нея. След като свърши, Ник накара Сара да го движи в устата си. Той я хвана за косата и отново започна да движи много бързо. Пусна косата й и остави Сара сама да прави това което поиска.

100 Re: Вегас 2011 on Пет Дек 30, 2011 9:38 pm

Отдръпнах се от Ник и се облякох.
-Чаоо.-казах аз и излязох.
Отидох при мотора ми и се запътих към другия хотел.Качих се в апартамента си и запалих една цигара на терасата.Пуснах си малко музика от лаптопа и се отпуснах.Усетих нечие присъствие в стаята,но не направих нищо,защото знаех кой е.

101 Re: Вегас 2011 on Пет Дек 30, 2011 9:44 pm

Гост

Гост
Ник влезе в стаята облечен само по дънки, бързаше да я хване. Отиде на терасата и я прегърна, целуна я.
- Сърдиш ли се? - Каза той и продължаваше да я държи в прегръдките си. Страх го беше да не избяга някъде из Вегас или някъде другаде.

102 Re: Вегас 2011 on Пет Дек 30, 2011 9:54 pm

-Ами...-не си довърших изречението.
Обичах да държа хората в неведение за това,което мисля.Отдръпнах се от Ник и отидох в кухнята.Сипах си една чаша уиски и го изпих на екс.След това направо взех бутилката и излезнах на терасата.

103 Re: Вегас 2011 on Пет Дек 30, 2011 10:03 pm

Гост

Гост
Ник прегърна Сара и започна да я целува страстно. Нямаше да му се измъкне, той я беше прегърнал и нямаше намерение да я пуска, колкото и да се дърпа. По едно време Ник леко се отдръпна от Сара. Имаше нещо различно в него тази вечер и Сара го усещаше. Ако се сърдеше за нещо, можеше да му го върне, защото точно в момента той показваше някаква слабост.

104 Re: Вегас 2011 on Пет Дек 30, 2011 10:07 pm

Имаше нещо в него.Нещо различно.Страх...или слабост.Не знам,но се усещаше.
-Хей,какво има?-попитах го.
Ръцете ми бяха обвити около врата му.Надигнах се малко и го целунах.Не знам какво му ставаше,но смятах да разбера.Отдръпнах устните си от неговите и пак го попитах :
-Ник,какво има?

105 Re: Вегас 2011 on Пет Дек 30, 2011 10:12 pm

Гост

Гост
- Страх ме е да не те загубя. - Каза Ник, усмихна се и целуна Сара. Продължаваше да я целува толкова страстно. Обожаваше да прави секс с нея, но сега откри нещо в нея, което у харесваше, нещо, което не беше свързано със секса.

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 7 от 9]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next