The magic world of ShadowHood
Добре дошли,
Вие попаднахте в магическото училище Шадоухуд. За да прекрачите прага и да се забавлявате изпълнете четири стъпки :
1. Регистрирайте се.
2. Прочетете правилата.
3. Създайте си неповторим герой.
4. Забавлявайте се !

От Екипа

Сайт за вампири, върколаци, вещери/ци, магьосници, феии, зооморфи и др.

Гласувайте за нас
BGtop Гласувай за мен в BGTop100.com RealTop.net Гласувайте за моя сайт в БГ чарт

Вход

Забравих си паролата!

Трейлър
Poll

Харесва ли ви новия дизайн?

Вижте резултатите

Основни партньори
500 кучета се нуждаят от 1 SMS
Брояч
free counters
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости :: 2 Bots

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 19, на Вто Ное 01, 2011 1:32 pm

You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 2 от 3]

16 Re: 3 дена по рано on Пет Яну 20, 2012 6:11 pm

Тръгнахме към един бар.Тя нямаше осемнадесет,но щях да я вкарам вътре.Когато тръгнахме от гората това "Е Кис,хайде на разходка..." имах чувство,че се говори на някое куче,а не на мен...Когато обаче искаше да и кажа как става това с червените и отказах и тя неспря да ме пита през целия път.
- Със секс става. - ухилих се.За да си червен далеч не се ставаше чрез секс,но исках просто да видя реакцията и.Едва се сдържах да не се разсмея.Смехът ме напушваше...напираше да излезе от мен,а вътрешно се хилех като идиот.Преди когато още живеехме заедно просто никой нямаше мира от нас и нашите шефи и глупости.Хилехме се като луди.
Стигнахме бара,а на вратата имаше двама проверяващи и голяма опашка.Отидох до единия тъйкато бях ВИП тук...ако така можеше да се каже.
- Здравей.Тя е с мен. - той огледа сестра ми и за малко да изрече,че иска документи за самоличност,но си замълча и ние влезнахме. - Аз черпя дребен.

Вижте профила на потребителя

17 Re: 3 дена по рано on Пет Яну 20, 2012 6:22 pm

Засмях се когато ми каза
- Със секс става - аз повдигах едната си вежда ,а след това се смръщих ,така ли Кис "С твойте камъни по твоята глава" Усмихнах се и го погледнах. Просто нямаше да съм аз, ако точно в този
момент не кажа някоя световна простотия, която да стане на първо място в
класацията за идиотщини. Простотия, ама простотия с главно "П".
- Осъзнаваш, че си ми брат , ама ако трябва да спя с някой за да съм като теб,хъмм айде в кенефа Кис ,и да ме правиш като теб? - и ето на
Голямата награда за идиот на годината се връчва на Ашли Озера. Честито! а след това го погледнах сериозно,въпреки смеха напушващ от вътре

18 Re: 3 дена по рано on Пет Яну 20, 2012 6:38 pm

Ококорих очи насреща и,а след това се разсмях.
- Много искаш дребен! - смигнах и след което се отправих към бара.Поръчах няколко бутилки най-различни питиета и се върнах при Ашли.Двамата се отправихме към една маса в кая на заведението.
Оставих бутилките и двете чаши на масата.Много,много не мислех,че ще ни трябват чаши,но както и да е.
- Знам,че съм секси малчо,но...просто няма да ти се отвори парашута.... - отново се засмях.Тя ми беше сестра се пак,а и това си беше поредната и глупост която трябваше да пусна в някой форум с най-различни простоти....

19 Re: 3 дена по рано on Пет Яну 20, 2012 6:43 pm

- Хъх не си мисли ,че ще спя с теб защото си секси Кис - каза тя а след това парави физиономия все едно повръща,а после се дигна и продължи - а само за те използеам и да се присламчаа по близоо до теб,да те тероризаирам..и да преча и тормозя гаджетата ти - а след това хвана първата бутилка от масата и я отвори надигайкия ,все пак тя беше момиче на батко си,какво да се прави...Колкото и да го отричаше самия той,тя приличаше адски много на него, и колкото и да бяха еднакви като две капки вода ,толкова и бяха различни...
- Та айдеее дее Киссс,Киссс аидее дее кажии нааа малчоо тайнатаааа ,ще ти се разсърдя - каза му тя оставяйки ботилката на мастаа

20 Re: 3 дена по рано on Пет Яну 20, 2012 7:11 pm

Засмях се.Определено сестра ми беше зодия инат..от най-инатливите инати.
- Ами...трябва да умреш.А иначе...трябва червен да ти изпие кръвта...,но естествено и ти да пиеш от неговата и после той да те убие. - казах тихо.Сега ако ми писнеше,че иска да е червен новак...просот не знам!Никога не бих я наранил,а камоли убил...въпреки,че после щеше да се сабуди.Най-вероятно.
Взех бутилката от масата и я надигнах.Изпих половината пише на екс.Извадих си една цигара и я запалих.Дръпнах си и издишах димът.
- Искаш ли?

21 Re: 3 дена по рано on Пет Яну 20, 2012 7:22 pm

Взех цигарата от ръката му , а след това си дръпнах ,знаех ,че със Кис мога да правя всичко,а след като ми каза как се става червен и аз исках да съм при негоо,реших да използвам най-голямата му слабост,мен и това да ме изгуби.Отпих една голяма глъткиа от бутилката и го погледнах с онзи поглед дето беше като на малко тъжно кученце и започнах да говоря..
-Кис ,знаеш колко много те обичам нали,и знаеш че не мога без тезз,и съм сигорна ,че знаеш в момента точно какво искам нали? - попитах го аз ,а той се опита да извърти поглед от мен,и поклати глава,окей почваме друга тактика,тази която съм сигорна ,че го беше страх
- Окей ,Кис ако не го направиш ти ,ще накарам някой друг да го направи и отново ще бъда при теб.За твоя вечен терор моя милост,но за теб това не е терор ,защото ти ме обичаш,и занам ,че ще направиш всичко за мен....

22 Re: 3 дена по рано on Пет Яну 20, 2012 7:34 pm

Изръмжах.Дръпна хси от цигарата и издишах димът.
- Не! - отсякох веднага.Нямаше да позволя никой да я направи такава.Просто не разбирам защо искаше да е като мен....за да е с мен това го разбрах. - Малчо не е хубаво да си червен.Повярвйа ми.
Въздъхнах.Отново си дръпнах от цигарата и издишах димът.Надигнах бутилката и изпих другата половина след което отоврих нова.С тази моя мания за алкохол и цигари ако не бях вампир за сега да съм хванал рак повече от три пъти.
- Не ме гледай така Ашли! - изръмжах ядосано аз.Поне се опитвха да е ядосано...много да се ядосам на малката ми сестричка....не ставаше.Твърде много я обичах.

23 Re: 3 дена по рано on Пет Яну 20, 2012 7:46 pm

Аш се ядоса много,стана и му каза
- Все пък едно някой ще те пита дали ще му дадеш или не да ме направи червена. Не ми пука или ти или някой друг предпочитах да си ти,но щом ти не искаш е някой друг ще свърши тази работа - взе една от бутилките и направи като брат си изпи я до половината,а след това го погледна със свъсен поглед ,все едно някой я бе промушил през корема
- Значи или не искаш ,колко мен да сме заедно или не ме обичаш толкова много колкото твърдиш цял живот - казах му и тропнах с крак,последен опит Кис,последен ти решаваш....помисли си тя,знаеше ,че ако не се успокой най- много да подпали нещо ...

24 Re: 3 дена по рано on Пет Яну 20, 2012 9:21 pm

Изръмжах силно.Тя не ми оставаше избор.И дори след тези и думи пак щях да кажа не...тя знаеше,че я обичам.Беше малката ми сестричка.Нямаше как да не я обича човек.
- Ашли!Малчо...чуй ме - аз те обичам.Ти си малката ми сестричка,но и след милярд години няма да те направя като мен.Ако искаш ще се виждаме по-често,но няма да те направя червен новак! - казах и ясно аз.Тя беше инат.Не разбираше от дума.Сега щеше да почне да мрънка...познавах я.Щеше да направи всичко за да получи своето.
Извъртях очи и заплих пореднта цигара.Пушех ги както се дъвчат бонбони.Просто не можех ,а и сега бях под напрежение.Ако Ашли направише някаква глупост и утре е червен новак нямаше да ги простя...и просто заклевам се,че ще убия този който я направи червена.

25 Re: 3 дена по рано on Пет Яну 20, 2012 9:34 pm

Поуспокой се малко и седнах до него,слагайки ръка на коляното му и леко го целунах по блузата,уффф какво трябваше да направя за да го убедя ,реших да сменя тактиката
- Кис,не е само до това ,че спряхме да се виждаме почесто,просто не издържам на напрежението в училището,не издържам на тормоза ,на повечето момичета и момчета. Не е само до теб, според мен това е моя избор,и мислех ,че ти ще го уважиш,като най - близкия ми човек,но явно съм бъркала..в това отношение. Ще помоля някои друг да го направи...да знам какво ще кажеш ..че ще го убиеш,но нали знаеш колко ми пука,за горкия човечец - казах му аз с все този мил поглед и с прекрасното си звънтяшо гласче...

26 Re: 3 дена по рано on Пет Яну 20, 2012 9:58 pm

Тежка въздишка се изтръгна от гърдите ми.Погледнах Ашли.
- Добре. - казах само.Тя ме погледна сякаш съм я ударил с мокър парцал през лицето.Човек наистина не знаеше на какво казвам аз "добре" ,но просто не обичах да гледам сестра си тъжна.Тя сега ми се мазнише.Искаше да ме накара да я превърна в една от нас...Тя ми беше слабост.Още от раждането си.От всички трима братя тя най-много приличаше на мен.Но колкото бяхме еднакви толкова бяхме и различни....Ние наистина приличахме на брат и сестра.И по характер и по външен вид....
- Малчо...помниш ли....когато станахме по-големи аз винаги се цупех,че леля ти обръща най-много внимание... - подсмихнах се тъжно.

27 Re: 3 дена по рано on Пет Яну 20, 2012 10:03 pm

Погледнах към брат си само кимнах,а след това му се метнах на вртатът и му казах
- Обичам те,обичам те,обичам те Кис - след това го целунах по блузата,найстина обичах адски много брат си и не можех без него.
- Да ,но леля те спаси от мама и татко. Тя ни обичаше всички по равно и знаеше как да глези всеки един от нас,как да ни препази от всичко.
- А и ми обръщаше внимание защото бях момиче - отговорих отново и отново го целунах по блузата
- Обичам те бате ,мерси мерси - казах му аз знаех,че обичаше като му викам бате и за това го направих

28 Re: 3 дена по рано on Пет Яну 20, 2012 10:11 pm

Усмихнах се и прегърнах Ашли.Малко не ми харесваше това,че ще се налага да я убия за да я направя като мен...,но какво е това?Просто щях да убия сестра си.Нищо повече.
- И аз те обичам малчо. - казах и.Наистина обичах сестра си и бих направил всичко за нея...дори това колкото и да не исках.
Взех една бутилка и я отворих след което изпих половината.След като се бях съгласил на нещо такова ми трябваше много,много алкохол.И с малко късмет няма да го помня до утре...
Да ама не!
Въздъхнах и си дръпнах от цигарата като издишах димът.
- Значи..първо ще пиеш от мен.После аз след теб и накрая ще ти прекърша вратът.Ще те чакам да се сабудиш и тогава ще ти дам от кръвта си...тогава може дори да не ме познаеш кой съм,но...ще видим. - това,че може сестра ми да не ме помни никак не ми харесваше.

29 Re: 3 дена по рано on Пет Яну 20, 2012 10:24 pm

Погледнах към Кис,леко уплашена,но аз знаех нямаше да забравя брат си,можех да забравя всичко друго но не и него,ще пазя спомена за братчето си до последно. Знаеше какво трябваше да направи,свали талисманчето си от вратът,беше една балеринка ,която Кис и беше подарил още като беше бебе никога не го бе сваляла
- Добре ,хайде да го направим каза му тя. - а след това дръпна ръката му към себе си и сложи колието си в нея,
- Това ти ми бе го подарил и знаеш цял живот не съм го сваляла за миг. Но ако и за мин не си спомня за теб,ще ми дадеш това Кис,тогава съм сигорна ,че ще позная братчето си.Въпреки ,че се съмнявам да те забравя но за всеки случай... - казах му аз и го целунах по блузата
- Обичам те Кис -каза муу

30 Re: 3 дена по рано on Съб Яну 21, 2012 1:02 pm

Въздъхнах.Взех колието и го погледнах.Навяваше ми толкова много спомени.Беше с едн малка балеринка.Когато и я бях подарил бяхме още мали.С леля я бяхме избрали,а Ашли много я хареса.
- Добре малчо. - казах.Истината беше,че и се страхувах.Не бях превръщал до сега някой по този начин и не бях чувал някой да го превръщат по този начин...
Ами ако нещо се обърка?
Изпуших цигарата си и погледнах сестра си която беше доста щаслива.
- Кога искаш да те...превърна?

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 2 от 3]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next