1
Кафе "Оcean" преди седмица on Съб Яну 21, 2012 1:13 pm
Направо умирах от скука, имах чувството че няма никой в цялото училище. Беше толкова пусто... Или може би аз не забелязвах хората, които минаваха покрай мен... Може би защото ми се искаше да поплувам, а в този студ нямаше как. Е вярно има басейни, но друго си е да скачаш от скалите и да се потапяш в морската вода... Седях в стаята си игледах снегът на вън, определено зимата не беше сезон за мен. И тогава се сетих, може да отида в кафе Оcean там имаше прекрасна гледка към водата и поне можех да и се радвам. Облякох се набързо взех плеъра си и една книга и се отправих на там.
Влязох почти премръзнала и седнах на най-крайната и възможно най-топлата маса. Тъкмо си вадех книгата когато сервитьорката дойде и гледайки ме леко объркана, защщото по това време обикновенно тук няма никой, ме попита:
-Какво ще желаете, мис?
- Един топъл шоколад с повечко сметана и две кокосови курабийки.
Момичето тръгна кум бара, а аз се загледах във водата, бешше толкова красива и успокояваща независимо от това, че беше зима.
Влязох почти премръзнала и седнах на най-крайната и възможно най-топлата маса. Тъкмо си вадех книгата когато сервитьорката дойде и гледайки ме леко объркана, защщото по това време обикновенно тук няма никой, ме попита:
-Какво ще желаете, мис?
- Един топъл шоколад с повечко сметана и две кокосови курабийки.
Момичето тръгна кум бара, а аз се загледах във водата, бешше толкова красива и успокояваща независимо от това, че беше зима.