Огледах момичето още на прага.Новата ми жертва.Изглеждаше слабичка,но това съвсем не означаваше,че не е жилава.Много исках да се окаже жилава.Имах нужда да правя нещо,а от доста време скучаех.Когато,Верона ми се обади и ми каза да намеря усамотено място за известно време,знаех че ми е намерила нещо.Не губих никакво време,за да пристигна в хижата и да я приспособя за живеене.Почистих основно навсякъде,от подземните изби до таванските помещения.Най-голямо внимание обърнах на спалнята на Верона.За там набавих сатен,балдахин и други неща,които да я накрат да се чувства добре.Знаех,че тя ще оцени старанието ми,а повече не ми беше нужно.
Влязохме в хижата и ги поведох по коридора.Имаше стая и за момичето,но без екстри.Просто стандартна,а колко време щеше да прекара там е отделен въпрос.За себе си бях приспособила голяма изба в която щях да провеждам основните занимания със вампирката.А да,Саманта-казваше се Саманта.Минах пред тях и отворих стаята на Верона,докато чух въпроса на Саманта.Обърнах се към нея.
-Не,не се познаваме с Боунс,но той знае за мен-леко извих крайчеца на устните си.-Скоро и ти ще разбереш доста за мен.
Верона,хвърли поглед в стаята си и се усмихна.Смеха й звънна,като хиляди камбанки,развяни от вятъра и погали слуха ми.Потръпнах.Толкова силно влияние имаше тя над мен.
-Можеш да си починеш или каквото прецениш-казах аз на Верона.-Надявам се ти допада стаята.
-Чудесна е,благодаря ти-отвърна тя и ме целуна по устните.Облегна се на касата на вратата и додаде,-всичко е страхотно.
Кимнах с глава и отново се обърнах към Саманта.Хванах я за ръката и я поведох по коридора.Малко по-надолу от противоположната страна на коридора отворих вратата на нейната стая.
-Ти ще си тук-казах аз,посочвайки с глава към стаята.-Тук сме само трите,така че,ако имаш нужда от нещо аз ще съм наблизо.Чувствай се като у дома си.