The magic world of ShadowHood
Добре дошли,
Вие попаднахте в магическото училище Шадоухуд. За да прекрачите прага и да се забавлявате изпълнете четири стъпки :
1. Регистрирайте се.
2. Прочетете правилата.
3. Създайте си неповторим герой.
4. Забавлявайте се !

От Екипа

Сайт за вампири, върколаци, вещери/ци, магьосници, феии, зооморфи и др.

Гласувайте за нас
BGtop Гласувай за мен в BGTop100.com RealTop.net Гласувайте за моя сайт в БГ чарт

Вход

Забравих си паролата!

Трейлър
Poll

Харесва ли ви новия дизайн?

Вижте резултатите

Основни партньори
500 кучета се нуждаят от 1 SMS
Брояч
free counters
Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост :: 2 Bots

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 19, на Вто Ное 01, 2011 1:32 pm

You are not connected. Please login or register

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Изоставената планинска хижа on Нед Апр 08, 2012 3:00 pm

Верона

Graduates
Graduates

Средно голямaта хижа се намира далеч от града в дълбока и дива гора.Изоставена и идеална за усамотение,хижата предлага своя уют,разкривайки красотата на гората през прозорците си.Постройката е достатъчно стара,че магическите същества да я намират за изискана и привлекателна.Със своята 100 годишна история,отдалечената сграда има да научи още много от бъдещите си обитатели.

Вижте профила на потребителя
Огромното на пръв вид возило спря пред една отдалечена хижа, която грабна вниманието ми по две причини.
Първо-струваше ми се доста интересна сграда, определено имаше история със себе си.И втори-явно тук щях да прекарам известно време...не че бе лоша идеята, все пак пещарата на Боунс не бе толкова хубава колкото една хижа можеше да бъде, нали...да се надяваме да бях права, защото хич не ми стоеше в такава изолираност и на такова място ако нямаше някои удобства...
Слязох от колата, а след мен Верона също позволи на земята честта да погали краката й...ха, имах чувството че тя наистина не бе толкова обикновена, а някак по-...специална.Все тая, нямах представа каква е, но не ми вдъхваше особено доверие...Не че Боунс бе по-различен, все пак никога нямах в живота си някой на който да се доверя напълно, но пък той ми спаси живота...трябваше поне да не го лъжа нали...?А това да казваш винаги истината не си ли бе направо истинско доверие?Е..може би по скоро по задължение, но това бяха просто подробности.
Огледах хижата, отвън не изглеждаше зле..след момент просто преместих без изразния си поглед на Верона и когато срещнах нейния, го отместих с нежелание.
-Влизаме ли?-попитах аз и продължих да се взирам в хижата пред нас...

Верона

Graduates
Graduates
Хамъра се оказа много подходяща машина,за да стигнем до хижата.Саманта беше спокойна и с право.Умеех да вдъхвам спокойствие.Тя се радваше на гледката,макър че не беше кой знае какво.Целта ми беше мястото да е отдалечено и изолирано.Това беше най-важното.Боунс ме помоли да се погрижа за Саманта и да усъвършенствам уменията й.Щях да го направя,но не сама.Проблема беше в това,че за да постигна добри резултати се налагаше да прибегна до моя позната,която да се заеме.Сега тя чакаше в хижата,а аз я усещах много добре.Беше спокойна и уравновесена.
"Моята,Далия"помислих си аз и се усмихнах.
Приближихме към вратата на хижата и тя веднага се отвори.Момичето застана пред нас и се усмихна с половин уста.Саманта изглеждаше изненадана.На нейно място и аз бих била...Бях сигурна,че не е виждала такова нещо до момента,но не беше и нужно.Скоро щеше да опознае морещицата много добре.
-Здравей,Далия - казах аз. -Радвам се да те видя отново.Това е Саманта,запознай се с нея.
Двете се гледаха една друга,а аз не можех да скрия усмивката си.Трябваше да си изпълня обещанието към Боунс и това беше оървата крачка.

На вратата ни чакаше друга жена, която имаше също доста силна енергия, но също така доста непозната.Предтсви се като Далия, е, да, Верона ни запозна и следователно тя каза как се казва момичето, но това бяха подробности...
Погледа ми се плъзна по лицето на непознатата..тоест вече позната Далия и след секунда протегнах ръката си напред за да се здрависаме, но преди да посегне към мен дръпнах назад ръката си и просто се усмихнах леко, а тя се отмести назад за да влезем с Верона.Хижата наистина си я биваше, но не тя бе най интересното насред тази пустош.Двете ми се струваха странни, а в същото време толкова интересни, че вниманието ми бе приковано в тях , дори да не го показвах толова явно..Сякаш имаше някаква неописуема енргия, която бе толкова привлекателна, колкото и опасна.Е, мисля че вече е станало ясно какво любопитсво притежавах...
-Познате ли се с Боунс?-попитах аз без да се обръщам към Далия, но пък внимавах доста в отговора й, който ме засягаше и интересуваше доста.

Далия

Graduates
Graduates
Огледах момичето още на прага.Новата ми жертва.Изглеждаше слабичка,но това съвсем не означаваше,че не е жилава.Много исках да се окаже жилава.Имах нужда да правя нещо,а от доста време скучаех.Когато,Верона ми се обади и ми каза да намеря усамотено място за известно време,знаех че ми е намерила нещо.Не губих никакво време,за да пристигна в хижата и да я приспособя за живеене.Почистих основно навсякъде,от подземните изби до таванските помещения.Най-голямо внимание обърнах на спалнята на Верона.За там набавих сатен,балдахин и други неща,които да я накрат да се чувства добре.Знаех,че тя ще оцени старанието ми,а повече не ми беше нужно.
Влязохме в хижата и ги поведох по коридора.Имаше стая и за момичето,но без екстри.Просто стандартна,а колко време щеше да прекара там е отделен въпрос.За себе си бях приспособила голяма изба в която щях да провеждам основните занимания със вампирката.А да,Саманта-казваше се Саманта.Минах пред тях и отворих стаята на Верона,докато чух въпроса на Саманта.Обърнах се към нея.
-Не,не се познаваме с Боунс,но той знае за мен-леко извих крайчеца на устните си.-Скоро и ти ще разбереш доста за мен.
Верона,хвърли поглед в стаята си и се усмихна.Смеха й звънна,като хиляди камбанки,развяни от вятъра и погали слуха ми.Потръпнах.Толкова силно влияние имаше тя над мен.
-Можеш да си починеш или каквото прецениш-казах аз на Верона.-Надявам се ти допада стаята.
-Чудесна е,благодаря ти-отвърна тя и ме целуна по устните.Облегна се на касата на вратата и додаде,-всичко е страхотно.
Кимнах с глава и отново се обърнах към Саманта.Хванах я за ръката и я поведох по коридора.Малко по-надолу от противоположната страна на коридора отворих вратата на нейната стая.
-Ти ще си тук-казах аз,посочвайки с глава към стаята.-Тук сме само трите,така че,ако имаш нужда от нещо аз ще съм наблизо.Чувствай се като у дома си.

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]