The magic world of ShadowHood
Добре дошли,
Вие попаднахте в магическото училище Шадоухуд. За да прекрачите прага и да се забавлявате изпълнете четири стъпки :
1. Регистрирайте се.
2. Прочетете правилата.
3. Създайте си неповторим герой.
4. Забавлявайте се !

От Екипа

The magic world of ShadowHood

Сайт за вампири, върколаци, вещери/ци, магьосници, феии, зооморфи и др.

ИндексПорталCalendarВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход
Гласувайте за нас
BGtop Гласувай за мен в BGTop100.com RealTop.net Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Вход
Потребител:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Poll
Харесва ли ви новия дизайн?
 Да
 Не
Вижте резултатите
Latest topics
» Търся си гадже,бфф,враг....
Yesterday at 11:06 pm by Faye Chamberlain

» Сватосване
Yesterday at 10:22 pm by Жанет Ставлин

» Намисли си потребител преди да влезеш...
Yesterday at 10:21 pm by Жанет Ставлин

» HOT or NOT
Yesterday at 10:20 pm by Жанет Ставлин

» Целувка, секс, прегръдка, шамар или бира
Yesterday at 10:20 pm by Жанет Ставлин

» Ангел, Човек, Демон
Yesterday at 10:19 pm by Жанет Ставлин

» Каква професия подхожда на предишния?
Yesterday at 10:19 pm by Жанет Ставлин

» Fuck or Pass
Yesterday at 10:18 pm by Жанет Ставлин

» Цвят на бельото ... ! хД
Yesterday at 10:18 pm by Жанет Ставлин

» Когато видях аватара ти, аз си помислих...
Yesterday at 10:17 pm by Жанет Ставлин

Основни партньори
500 кучета се нуждаят от 1 SMS
Брояч
free counters
Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост :: 1 Bot

Нула

Най-много потребители онлайн: 19, на Вто Ное 01, 2011 12:32 pm

Share | 

Фитнес зала

Предишната тема Следващата тема Go down 
АвторСъобщение
Талия Кейс
Helpers
Helpers

Брой мнения: 337

ПисанеЗаглавие: Фитнес зала   Чет Май 19, 2011 5:41 pm

Снимка

Тук учениците могат да се поддържат в форма.Фитнеса предлага различни уреди за трениране и е отворен по всяко време.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Талия Кейс
Helpers
Helpers

ПисанеЗаглавие: Re: Фитнес зала   Нед Яну 29, 2012 4:52 pm

Имах нужда да излея напрежението някъде. Не ми се разкарваше навън , тъй че отидох в фитнеса. Преобляках се с долнище на анцуг и потник и се запътих към бягащата пътечка. В фитнеса нямаше почти никого , тъй че ме устройваше идеално. Прибрах косата си на опашка и нагласих желаната а бързина на пътечката.Започнах да бягам. Мислите ми за минали събития отново почнаха да ме преследват. Не ги исках. Желаех просто да забравя всичко , а някои неща въобще да не се бяха случвали като случая с Арчър. Все още не можех да свикна , че съм върколак. Зависимостта от луната ме убиваше.

...I dance around this empty house
Tear us down, throw you out
Screaming down the halls
Spinning all around and now we fall...

Spoiler:

Spoiler:

Никълъс О'Браян
Teachers
Teachers

Брой мнения: 455

ПисанеЗаглавие: Re: Фитнес зала   Нед Яну 29, 2012 5:09 pm

Ник влезе във фитнеса и облече един анцунг. Уви ръцете си с бинт и излезе от съблекалнята. Той тренираше гол до кръста, просто така му харесваше. Погледна хората не бяха повече от десетима. Той отиде до една боксова круша и започна да я удря със всичка сила. Напрежението се усещаше в цялата зала въпреки че Ник не беше кой знае колко силен. След около десет минути мощни удари, той отиде на бягащата пътечка и започна да тича, беше я пуснал на средна скорост. След две минути Ник забеляза, че на пътечката до него има едно момиче. Беше красива.
Талия Кейс
Helpers
Helpers

ПисанеЗаглавие: Re: Фитнес зала   Нед Яну 29, 2012 5:22 pm

Докато тичах оглеждах останалите в залата .Личеше си ,че повечето от тях редовно идват тук , но погледът ми беше привлечен от новодошлия. Изпъкваше сред останалите с липсата на тениска и със силата , с която удряше боксовата круша.Не можех да не призная,че иглеждаше много добре.След малко вече бягаше на пътечката в съседство до моята. Така като беше по-близо улових миризмата му и настръхнах. Вампир. Разтърсих глава. Мразех , когато ставаше така . Тези междувидови вражди ме убиваха. Поех си дълбоко въздух. Щях да го заговоря и възможният разговор щеше да пропъди това напрежение.
- Здрасти - поздравих го.

Screaming down the halls

Spoiler:

Spoiler:

Никълъс О'Браян
Teachers
Teachers

ПисанеЗаглавие: Re: Фитнес зала   Нед Яну 29, 2012 5:37 pm

Ник чу гласа на момичето до себе си и след като вече се беше разконцентрирал от тренировката, той усети, че тя е върколак, но нямаше да подкарва темата към тази война.
- Здравей. - Каза той след като намали скоростта на пътеката. Не искаше случайно да падне и да се изложи в залата. Покрай него мина едно момиче, беше му стара приятелка. Поздравиха се и тя си тръгна. - Името ми е Ник, а твоето е?
Талия Кейс
Helpers
Helpers

ПисанеЗаглавие: Re: Фитнес зала   Нед Яну 29, 2012 5:47 pm

- Талия - отговорих с усмивка. Както и предположих се почувствах значително по-добре.Намалих пътечката докато не спря. Отидох до близкото място , където си бях оставила нещата. Извадих шишето с вода и жадно отпих няколко глътки . След което се върнах отново при пътечката , където беше и Ник.
- Е , често ли посещаваш фитнеса? - попитах. Пуснах на по-ниска степен пътечката и пак се заех с бягането докато чаках отговора му.

Screaming down the halls

Spoiler:

Spoiler:

Никълъс О'Браян
Teachers
Teachers

ПисанеЗаглавие: Re: Фитнес зала   Нед Яну 29, 2012 7:55 pm

Ник се замисли над отговора си още преди да го е дал.
- Да кажем да. Колкото да поддържам формата си. Ами ти? Не съм те виждал тук досега. Или си нова или просто не сме се засичали. - Ник усещаше желанието за мъст и жаждата за битка с върколак. Той подтикваше това чувство доста време, но ето, че сега то напираше и Ник трябваше да направи нещо. - Извини ме за момент. - Каза той и тръгна в посока съблекалните. Влезе в дамската и видя едно момиче. Беше доста красива, идеалната жертва. Ник започна да я целува страстно, а тя му се отдаваше. Накрая той я захапа и почти източи кръвта й. После й внуши, че нищо не се е случвало и се избърса в една от кърпите. После се върна на пътечката до Талия. Вече не му се искаше да се бие и да отмъщава. - Е, не отговори на въпроса ми.
Талия Кейс
Helpers
Helpers

ПисанеЗаглавие: Re: Фитнес зала   Нед Яну 29, 2012 8:44 pm

Канех се да му отговоря ,но той ми се извини и тръгна към съблекалните. Продължавах все така да тичам ,когато се появи отново.
- Да речем ,че днес ми е за първи път - спрях пътечката и се подпрях на лостовете да си почина.От него се носеше специфична миризма.
- Изглежда си бил гладен - отбелязах леко задъхана. - Поне тя оцеля ли?
Осъзнах,че нахлувам в дълбоки води , но не успях да се сдържа да попитам. Сега само очаквах лоша реакция.

Screaming down the halls

Spoiler:

Spoiler:

Никълъс О'Браян
Teachers
Teachers

ПисанеЗаглавие: Re: Фитнес зала   Нед Яну 29, 2012 8:54 pm

- Да. Избягвам да убивам, когато се храня. Пък и това момиче има накъде да се развива. Но е много наивна. А ти как оцеляваш при пълнолуние? Връзваш ли се? - Ник продължаваше да тича по пътеката и по едно време натисна бутона за по-голяма скорост. Започна да се движи все по-бързо. - Нека зарежем тази война. Който иска да воюва, но не и аз. Не бих се бил с толкова красива жена. Съгласна?
Талия Кейс
Helpers
Helpers

ПисанеЗаглавие: Re: Фитнес зала   Нед Яну 29, 2012 10:05 pm

- Ами ..аз - започнах. - Наскоро съм превърната и още ми е много трудно. Знаеш как е като си нов в нещо.
Повдигнах рамена и се усмихнах. Докато аз си почивах той засилваше скоростта. Предложението му ми се стори много разумно , а комплимента ме накара да се изчервя.
- Прав си . Няма смисъл да го обсъждаме - усмихнах се и пуснах пътечката.Чудех се защо не съм го виждала преди. Можеше да е нов , но едва ли.
- Е какъв си точно? Ученик , учител. Не съм те засичала наоколо.

Screaming down the halls

Spoiler:

Spoiler:

Никълъс О'Браян
Teachers
Teachers

ПисанеЗаглавие: Re: Фитнес зала   Пон Яну 30, 2012 5:34 am

- Би трябвало да преподавам бойни изкуства, но не съм се мяркал в училището нито веднъж, не мисля и да го правя, освен ако не се наложи. А ти какво си? Едва ли си ученичка. По-скоро си учителка или просто гражданин. Нали?! - Ник се усмихна и после забави темпото до това на Талия. - Как ти викат на галено? Едва ли някой през цялото време ти казва Талия?! - Ник спря пътечката и се облегна на една от страните, загледа се в Талия. Тя беше красива и секси, нетипично за върколак, но истина.
Талия Кейс
Helpers
Helpers

ПисанеЗаглавие: Re: Фитнес зала   Пон Яну 30, 2012 7:32 pm

Учител значи.
- Разбирам . Да и аз съм учител , тоест учителка. Преподавам по драма ,но напоследък не съм имала часове. - отвърнах на усмивката му и се замислих над въпроса му.
- Всъщност викат ми и Талия, но на накратко Лия - спрях пътечката и се подпрях за кратка почивка отново. Избърсах капчиците под от челото си като не откъсвах поглед от него. Не можех да не призная ,че е готин.
- Как ти е пълното име? Едва ли е Ник.

Screaming down the halls

Spoiler:

Spoiler:

Никълъс О'Браян
Teachers
Teachers

ПисанеЗаглавие: Re: Фитнес зала   Пон Яну 30, 2012 8:26 pm

- Не е така, но мразя да ми говорят на цяло име или на фамилия. Никълъс. Това е, но предпочитам Ник. - Тя беше наистина красива. - Пет минутки и идвам, Лия. - Ник отиде при лежанките сложи още два-три диска и легна. Започна да вдига тежестите, бавно като вдишваше и издишваше въздух. След пет минути, той реши да се върне при Талия. Остави тежестите и се върна при нея. Взе една кърпа и леко избърса капките пот от тялото си, но косата му беше много мокра. - Още ли ще тренираш или искаш да идем някъде?
Талия Кейс
Helpers
Helpers

ПисанеЗаглавие: Re: Фитнес зала   Пон Яну 30, 2012 10:24 pm

- Разбирам - казах. Той отиде да вдига тежести , а аз отскочих до нещата си. Взех ги със себе си до пътечката. Изпих на един дъх останалата вода и точно , когато завъртах капачката на празното шише той се върна. Останах смаяна от гледката. Устните ми оформиха безмълвно "уау". Страхотно телосложение в комплект с мокра коса от тренировките и на тази светлина цветът на очите му се открояваше ясно. Бях зяпнала , но се осъзнах навреме.
- Като за първи път ми стига - усмихнах се. - О да съгласна съм да отидем някъде. Само да се преоблека. Извини ме.
Минах по край него и тръгнах към съблекалните. Взех си един душ в специалното посещение , преоблякох се с дрехите , които бях дошла - дънки и блуза без презрамки - се върнах при него заметнала на рамо чантата си.
- Готова съм. Къде предлагаш да отидем?

Screaming down the halls

Spoiler:

Spoiler:

Никълъс О'Браян
Teachers
Teachers

ПисанеЗаглавие: Re: Фитнес зала   Вто Яну 31, 2012 1:00 pm

Докато Талия беше в банята, Ник също отиде до съблекалнята за да се изкъпе и преоблече. Остави косата си мокра, навън беше жега. Беше облякъл сини дънки, черна тениска с V-образен врат. Върна се при пътечките и точно тогава Лия се върна.
- Защо не идем в Кафе "Ocean" или в някоя сладкарница...?! Съгласна ли си? - Ник се усмихна, незнайно защо. - Аз черпя.

Фитнес зала

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Similar topics

-
» Прожекциона зала
» Главна зала! (чат)
» Спортната зала за фехтовка
» 10 начина да се влюбиш във фитнеса
» Сталоун се присъедини към боксовата Зала на славата