The magic world of ShadowHood
Добре дошли,
Вие попаднахте в магическото училище Шадоухуд. За да прекрачите прага и да се забавлявате изпълнете четири стъпки :
1. Регистрирайте се.
2. Прочетете правилата.
3. Създайте си неповторим герой.
4. Забавлявайте се !

От Екипа

Сайт за вампири, върколаци, вещери/ци, магьосници, феии, зооморфи и др.

Гласувайте за нас
BGtop Гласувай за мен в BGTop100.com RealTop.net Гласувайте за моя сайт в БГ чарт

Вход

Забравих си паролата!

Трейлър
Poll

Харесва ли ви новия дизайн?

Вижте резултатите

Основни партньори
500 кучета се нуждаят от 1 SMS
Брояч
free counters
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости :: 1 Bot

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 19, на Вто Ное 01, 2011 1:32 pm

You are not connected. Please login or register

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Къщата на Ля Мор on Сря Юли 20, 2011 4:48 pm

п.п. за инфо това е бившето имение на Никалъс Кейдж

Вижте профила на потребителя

2 Re: Къщата на Ля Мор on Съб Дек 03, 2011 8:01 pm

Дейлън

Students
Students
С Афродита стигнахме къщата и.Тя отключи вратата и влезнахме вътре.Тов си беше цяло имение и беше страхотно.Погледнах ,че има басейн в двора.Беше малко студено,но не и за нас.
- Красавице...правила ли си секс в басейн? - попитах я като обвих ръце около кръста и я дръпнах към мен.Устните ми докоснаха нейните,а езикъ ми се заигра с нейния. - Не е толкова студено...ако не си може да опиташ.
Метнах поглед към басейна,а едната ми ръка се спусна по бедрото и.

3 Re: Къщата на Ля Мор on Съб Дек 03, 2011 8:09 pm

Отвърнахна цулевката му и ръзетеми се плъзнаха по тялото.
- Еми не знам на помня. Май не. Може на истина да опитаме.
Целунах го и и едно ми ръке се плъзна по тялото и до колана на дънките. С другата от кохчах ципа на на роклята и тя падна бутнах я на някъде. Махнах тениската му се и се притиснах към него. И го целунаха. С едната си ръка бързо смъкнах токчетата. Бързо се смалих с десет сантиметра, ама квопи пукаше.

4 Re: Къщата на Ля Мор on Съб Фев 11, 2012 10:00 pm

Дейлън

Students
Students
Ммм...
Хванах я грубо и я опрях в стената като леко я повдигнах.Почнах да я целувам страстно и настойчиво.Едната ми ръка се плъзна по тялото и като леко стисна едната и гърда.След това я пуснах и се отдръпнах от нея.Погледнах басейна,а после тялот она Афродита.Хванах я и тръгнах с нея към басейна.Пуснах я във водата и скочих след нея.Притиснах я към ъгъла и се отървах от сутиена и.Леко я вдигнах над водата.Захапах едното и зърно,а после другото.Засмувах ги и с език правех кръгове около тях.Афи имаше доста хубави гърди ако трябваше да сме чести.Ръката ми се плъзна по тялото и
- Ммм красавице... - махнах и бикините и.Аз обаче си бях още с дрехите. - Чакай има един проблем..дрехите са все още на мен.
Ухилих се като идиот какъвто и на практика бях.Защо не бяхме отишли до дивана...нормалните така май биха направили..и на масата можеше...,но не аз трябваше точно в басейна да я метна.

5 Re: Къщата на Ля Мор on Съб Фев 11, 2012 10:19 pm

Той ме хвърли във водата и влезна след мен. Притисна ме към една стена и смъкна сутиена ми. Почна да целува и засмуква гърдите ми, а аз истенах. Той смъкна бикините ми, но чак сега се сети, че още е с дрехи. Извъртях очи и се извъртях бързо и го притиснах към стената.
- Озера, винаги забравят нещо важно! - Впих устни в неговите преди да каже нещо но бързо се одръпнах. Почнах да го целувам и надолу. Избутах дънките надолу и се потопих под вода. Почнах да засмуквам членът му и ясно чувах стенанията му. За негова жалост не се задържах долу много много. Не исках да се одавя. Изправих се и се притиснах в него.
- Съжалявам скъпи, но не искам да се удавя!

6 Re: Къщата на Ля Мор on Съб Фев 18, 2012 3:05 pm

Дейлън

Students
Students
Тя се потопи под вода и пое члена ми.
К'во?
Не очаквах да го направи,но не се и задържа дълго.Излезна на повърхноста с думите "Не искам да се одавя".Засмях се и я притиснах към себе си като впих устни в нейните.Да...май наистина трябваше като нормалните хора да я "изчукам на дивана".
- Е тогава...ще излезнем за малко? - това не прозвуча като въпрос,но беше въпрос.Целунах я нежно по вратът и почнах да я целувам надоло и надоло.Отново се заиграх с гърдите на Ля Мор.Тази жена си беше убиец.На мен ми харесваше. - Секси си.Защо не съм те срещнал по-рано?
Ухилих се като пет годишно.Да...дори и да я бях срещнал по-рано какво...Щеше да и се наложи да отглежда съпруг...
Да бе.Бегай!

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]