The magic world of ShadowHood
Добре дошли,
Вие попаднахте в магическото училище Шадоухуд. За да прекрачите прага и да се забавлявате изпълнете четири стъпки :
1. Регистрирайте се.
2. Прочетете правилата.
3. Създайте си неповторим герой.
4. Забавлявайте се !

От Екипа

The magic world of ShadowHood

Сайт за вампири, върколаци, вещери/ци, магьосници, феии, зооморфи и др.

ИндексПорталCalendarВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход
Гласувайте за нас
BGtop Гласувай за мен в BGTop100.com RealTop.net Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Вход
Потребител:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Poll
Харесва ли ви новия дизайн?
 Да
 Не
Вижте резултатите
Latest topics
» Търся си гадже,бфф,враг....
Yesterday at 11:06 pm by Faye Chamberlain

» Сватосване
Yesterday at 10:22 pm by Жанет Ставлин

» Намисли си потребител преди да влезеш...
Yesterday at 10:21 pm by Жанет Ставлин

» HOT or NOT
Yesterday at 10:20 pm by Жанет Ставлин

» Целувка, секс, прегръдка, шамар или бира
Yesterday at 10:20 pm by Жанет Ставлин

» Ангел, Човек, Демон
Yesterday at 10:19 pm by Жанет Ставлин

» Каква професия подхожда на предишния?
Yesterday at 10:19 pm by Жанет Ставлин

» Fuck or Pass
Yesterday at 10:18 pm by Жанет Ставлин

» Цвят на бельото ... ! хД
Yesterday at 10:18 pm by Жанет Ставлин

» Когато видях аватара ти, аз си помислих...
Yesterday at 10:17 pm by Жанет Ставлин

Основни партньори
500 кучета се нуждаят от 1 SMS
Брояч
free counters
Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост :: 1 Bot

Нула

Най-много потребители онлайн: 19, на Вто Ное 01, 2011 12:32 pm

Share | 

Гъстите дебри на гората

Предишната тема Следващата тема Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
АвторСъобщение
Alexander Welsh
Students
Students

Брой мнения: 40

ПисанеЗаглавие: Re: Гъстите дебри на гората   Сря Яну 18, 2012 11:37 pm

Като каза първа среща и я погледнах леко учуден, но после се досетих каво има впредвид. Не че отначал оен се сетих, но ми изглеждаше доста неуместно да се каже това. Личеше, че след като изрече думите се изчерви леко. Само и се усмихнах мило в отговор на това. Май не само аз се чувствах не на мястото си и някак различно сега. Прехапах за миг устни и отговорих на въпроса й.
- Да тук уча. Пети курс съм. Харесва ми тук. - като се усетих как само звучеше веднага взех че си оправих думите. - Имах в предвих, че ми харесва в училището де, не това място. - изглеждах объркан в момента.
Да и как да не бъда като сега до мен бе Скайли, която като я погледна и си бърках приказките ей така. Преглътнах малко тежко. И да, най-вероятно тук не бе подходящо място за каквито и да било срещи. Но щяхме дасе махнем скоро.
- И ти значи учиш тук, нали? Щом ме попита този въпрос. - погледа ми отново нещо пробяга наоколо и видях колко хубаво очи имаше, девойката до мен, но от това само ми стана още по неловко. Май ставах доста параноичен. Трябваше да се отпусна. Какво се бях стегнал така.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Скайли
Students
Students

Брой мнения: 269

ПисанеЗаглавие: Re: Гъстите дебри на гората   Сря Яну 18, 2012 11:50 pm

Толкова странно се почувствах като каза "харесва ми тук", даже леко се усмихнах, имах чувството, че го казва заради мен.... ооооооо я стига глупости, кой би забелязал момиче като мен... както не веднъж са ми казвали, че съм едно от най-депресираните момичета. Пети курс значи...
- Аз също уча тук, само че съм четвърти курс. И на мен ми харесва в училището, приятно е, а и срещам доста интересни личности тук... - ама какво ми ставаше, звуча като първокурсничка, даже и по-зле, само дано не си вади грешни изводи за мен. Изведнъж от храстите зад нас се чу прошумоляване и аз се притиснах до Алекс, който все още беше клекнал до мен. Когато се усетих какво съм направила се почувствах адски неловко - Извинявай, не беше нарочно, просто... ами... просто съм една голяма бъзла това е - погледнах го със светлозелените си очи, в които се четеше лек уплах и много срам, е сега наистина се бях изложила безкрайно. Най-вероятно щеше да постъпи с мен като джентълмен, да ме изведе от гората и да ме остави да се оправям сама... въздъхнах... е БРАВО пак бях оплела конците.
Alexander Welsh
Students
Students

Брой мнения: 40

ПисанеЗаглавие: Re: Гъстите дебри на гората   Чет Яну 19, 2012 12:01 am

От някъде се чу някакво шумолене. Не звучеше кой знае какво да минава най-много някое животинче до колкото улавях с леко по силнит си слух. Изведнъж не очаквано Скай почти се сгуши в мен като чу този шум. От сутуацията само се почувствах много, ама много неловко както явно и Скай, която се извини за станалото. Ма йсе срамуваше от станалото и бе леко уплашена от онзи шум, който се чу. И кой не би бил. Зависи какъв си, но сто процента поне всеки ще се стресне като чуе в тишината някакъво шумолене.
- Хей, не си бъзла. И аз се стреснах. - послъгах малко, колкото да я успокоя.
Не исках сега да кажа нещо, че съм безстрашен или нещо от сорта. Не се уплаших, защото очаквам такова нещо. Изправих се, че ме бяха заболяли леко краката и се наведох след това малко.
- Хайде, - рекох аз и протегнах ръка към Скай. - Да се махнем от тук, да отидем някъде на топло. Тук си е доста хладно. - усмихнах се и изчаках какво ще реши.
Скайли
Students
Students

Брой мнения: 269

ПисанеЗаглавие: Re: Гъстите дебри на гората   Чет Яну 19, 2012 12:08 am

Толкова беше хубаво, когато той не предложи да ме изпрати към училището, а предложи да отидем на по-топло. Е май беше прав, тук определено си беше хладно, чак сега се усетих, че съм си забравила шала в стаята и ми е леко хладно. За това с радост приех офертата за по-топло.
-Какво ще кажеш да отидем в Сладкарницата на Ривър стрийт просто умирам за нещо сладко и голяма чаша горещ шоколад с много сметана - само при мисълта за тази шоколадова бомба очите ми светнаха и си представих как седя сгушена на топло с голямата чаша шоколад и мога да говоря с Алекс колкото си поискам. Погледнах го в очите с най-мил поглед и се усмихнах, толкова се надявах да каже да.

ПП: Ако искаш направо там пиши Усмивка
Анди
Graduates
Graduates

Брой мнения: 121

ПисанеЗаглавие: Re: Гъстите дебри на гората   Пет Яну 27, 2012 6:12 pm

Виктория Найтшейд написа:
Стоях и се взирах в него.Мъчеше се да се изправи...Двете с Кет го гледахме или поне аз.Не се бях обърнала към нея да проверя.Той обаче също ни гледаше.Взъраше се в нас мълчаливо.Човек дори можеше да каже,че направо виждаше през нас.
Думите излезли от устата му ме изтръгнаха от мислите ми.Малко се замислих дали да тръгна да му помагам или да си остана така отстрани.Накрая реших да му помогна.Въздъхнах и пак си станах човек...или по-точно придобих човешка форма.Приближих се към него и повдигнах вежда,а после му помогнах да се изправи.Ако бях човек и посмъртно нямаше да мога да го вдигна.Той си беше мъж...сигорно глава над мен и доста мусколи и хубаво тяло...Можеше да се каже,че е красив.Мм да.
- Добре ли си? - амаче въпрос!Добре ли е след като кървеше.Тези дни се бях запознала с едно момиче трети курс.Малкото сладкишче притежаваше изцеление...можех да му помогна,но малко не ми се искаше.Не,че исках да го оставя да се мъчи,но бях пробвала дарбата само на растения и...те умряха.Изсъхнаха.Не исках по случайност да го убия.После духът му да ме преследва до живот и какво ли още не.
Подуха студен силен вяътр който усетих чак до костите си.Застанах от едната страна на мъжът сякаш да го предпазя от вятъра,но това нямаше да стане и посмъртно.Като го гледах настръхвах.Тази кръв...ужас!Една от малките ми тайни е,че понякога - доста често - не издържах на кръв.Призляваше ми.А принципно трябваше да се храня с животни и подобни...поне това беше главно докато бях в клана Найтшейд.Преди да дойда в това гадно място забравено от Бога.
Продължавах да наблюдавам мъжът наклонила глава на една страна.Колко ли го болеше?А дали го болеше?Искаше ми се да помогна...нещо което ми се искаше да направя за първи път от както съм тук.Почти всичко което правех беше насила...,но това го исках аз...Чуде хсе дали да му предложа да ползвам изцелението,но как "Хъм мога да ти помогна.Е не е сигорно.Пробвах го върхо цветя и те увяхнаха,но ти може да оцелееш ако имаш късмет!" - да,да ама не!Нямаше шанс.А и без това усещах,че той не е обикновен човек...ако беше обикновен човек нямаше от вълк да стана човек.Имаше нещо в него..нещо магично,но сега не ме интересуваше много.Каквото и да беше щеше да му помогне за по-бързо заздравяване.Надявам се.
Ама и аз как се държах...това училище и това място ми влияеха зле.Преди бях добра...готова да помогна,а сега...до преди минути му се зъбех и го гледах как се мъчи.Бях се превърнала в нещо...нещо ужасно!

Изправих се бавно,макар раните по краката и ръцете ми да ме боляха адски и да чувствах смъденето доста силно.Избърсах кръвта от ръцете в дрехите си,чувствайки миниатюрните камъчета,които се забиваха все по-дълбоко в отворените ми рани.Момичето пред мен ме гледаше доста учудено,но и въпреки това беше достатъчно любопитна да остане тук и да ме набюдава,докато се опитвам да осъзная къде съм и какво се случва.
Видях я!Да,тя не беше обикновена.Ето защо най-спокойно се скиташе из гората.
Бавно заваля и сняг.Постепенно щеше да направи от гората една бяла приказка.
- Добре ли си? - чух въпроса на непознатото момиче.
Как да й обясня,е в момента в мен се бунтуват различни чувства,опитвайки се да контролирам дарбата си.Да,бях зооморф,но въпреки това,никога досега не се бях превръщал във върколак,когато луната не бе пълна.Силно гадене се надигаше в мен и не знаех как да го възпра.Знаех,че много скоро ще се случи нещо,и не бях сигурен дали да й кажа.Дали можех да й имам доверие.Доброто ми настроение отдавна бе отишло по дяволите.
- Не,не съм добре. - казах,като отново паднах на колене,присвивайки се,обхващайки корема си с ръце.
Нямах време дори да погледна към нея,да видя изражението й,когато се променя пред нея.
Не след дълго всичко приключи.Приседнах тежко на задните си лапи , а ушите ми започнаха да треперят.Отворих уста и изкимтях жално,след което цялото ми тяло започна отново да се тресе.Животинското ми скимтене беше преминало в стенание,докато възвръщах човешката си форма.
Усещах студените снежинки,които попадана върху голото ми тяло.Обърнах се по гръб.Отново усетих студа на земята,която бе покрита с малък слой сняг.Забих пръстите си в почвата,за да предотвратя повторна трансформация.
- Помогни ми. - простенах.
Виктория Найтшейд
Students
Students

Брой мнения: 56

ПисанеЗаглавие: Re: Гъстите дебри на гората   Съб Яну 28, 2012 1:57 pm

След думите " Не,не съм добре" от негова страна които прозвучаха гадно се замислих какво въобще правя тук и защо му помагам.Когато обаче придоби вълча форма и изкимтя нещо в мен се сви.Напомни ми се вълците на Найтшейд незнайно защо.Пред очите ми той се променяше и стана нещо което не бях виждала преди - след като отново той стана човек беше гол.
Уау!
Гледах да не обръщам внимание на това и отбих поглед в страни,но знаех,че не мога даго оставя така.Въздъхнах и погледнх вещицата.Тя ни гледаше доста странно.Ръмжене се надигна в гърлото ми.
- Какво гледаш така?Направи някаква магия и му дай някакви дрехи! - изсъсках аз.Тя го направи и аз отидох до мъжът.Клекнах до него и след около минута вече той беше на крака.Малко трудно беше да го изправя на крака без негова помощ - която не беше много де - и да тръгна на някъде.Нямах си и представа къде да го заведа.Имах къща в града,но принципно спях в стаята в училището тъйкато беше по-удобно за всичко.А и те принципно искаха да прекарваме повече време в училището и околностите.
Пфф!
Накрая реших,че трябва да го заведа у нас.Той беше доста зле,а аз не знам колко още щях да мога да го подкрепям да ходи.Къщата и без това беше сравнително наблизо,а с него в училището не можех да се появя,а камоли да го вкарам в женското общежитие....в това негово състояние.Не след дълго стигнахме и къщата ми....

Пп:Забила съм..;х пиши в къщата..аз те питах в скайп къде да отидем ама ти мълчиш >.<

Гъстите дебри на гората

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 6 от 6Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Similar topics

-
» Пътеката в гората.
» Гората в Мистик Фолс
» Гъстите дебри на гората
» Колеги внимавайте в гората.
» Гората на сенките