| 500 кучета се нуждаят от 1 SMS | |
| Кой е онлайн? | Общо онлайн са 0 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 0 Гости :: 2 Bots Нула Най-много потребители онлайн: 19, на Вто Ное 01, 2011 12:32 pm |
| | |
| Автор | Съобщение |
|---|
Стела Students

Брой мнения: 454
 | Заглавие: Re: Тъмните улички Вто Ное 08, 2011 4:24 pm | |
| Тя ги погледна и след това направи една физиономия на Харпър която бе от сорта "НЕ си и го помисляй даже" без да я види Маги -Добре тогава нека да е някой клуб така като ви гледам имате нужда от питие-отвърна тя и се огледа дали има някого в това време се чуваха че сирените приближават. -съвет поемете си дълбоко въздух-отвърна тя Затова тя застана между тях и размаха жезъла си и се появи ослепителна светлина,когато тя изчезна те вече не бяха там.
П.п пишете където искате и после само ми кажете къде точно продължаваме |
|  | | Алекса Рен Helpers

Брой мнения: 1173
 | Заглавие: Re: Тъмните улички Чет Яну 12, 2012 6:39 pm | |
| Вампирското в мен беше толкова будно че исках толкова много кръв. Но ако убиех някой Тео щеше да ме утупе... Оф майната му на Тео. Не ми е баща не ми е никъв каквото искам това ще правя. Об Обикалях уличките с надеждата да се появи някое пиано момче или момиче. Нямаше да помнят нищо, а и и беше нормално тук да се намират мъртви хора. Не и със пресушена кръв, но това са подробности. Дишах толкова дълбоко, че скоро щях да повърна. Усещах всичко, но не й това което исках. Мамка му. Мухъл, алкохол, цигари, наркотици, кръв... Кръв да... Чувах и туптящото сърце. Като малка птичка, която се бори да излезе от кафеза. Запътих се към шумът и той ме одведе към едно момиче, което бързаше да се прибере към вкъщи. Насигурно и топло... за жалост днес не й беше ден. Когато тя за пореден път се обърна назад за станах пред нея със скръстени ръце. Тя се блъсна във мен и отскочи изненадано. Когато видя че съм на нените години се успокои малко, докато не видя погледът ми. Усмихнах се подиграветелно. - Сам самачика тук. Не е ли много опасно за момиче като теб? - Казах и се приближих към нея. - Ами ти.. е-е-едвали си по-голяма от мен - Тя заекна малко, но бързо се окопити. - Да... но аз съм различна... - усмихнах се широко и показах кучешките си зъби , които бързо се удължиха. Дори нямаше време да извика. Забих я в стената и почнах да пия жадно. Тя дори не се съпротивлява просто севцепени и ме остави да смуча барзо,нагло и жадно животът й...  I'm Vampire | Spoiler: | | | 
GIFSoup |
+18+
| Spoiler: | | | 
 |
Дрехите на Али Оръжията на Али
|
|  | | Лукас Валериус Humans

Брой мнения: 21
 | Заглавие: Re: Тъмните улички Вто Яну 17, 2012 8:32 pm | |
| Тичах след Алекса, докато не навлезе в тъмните улички.Забавих крачка и предпазливо се огледах щом навлязох в мрака. - Алекса - гласът ми прозвуча в тишината. - Алекса няма защо д абягаш.Тук съм ,за да ти помогна. Инстинктивно докосна облизания пръст.За някаква час от съзнанието ми това ,което направи ми се стори възбуждащо и страшно секси.Бързо се отърсих от тази мисъл. Та тя ми беше бивша ученичка и...застинах на мястото си при вида как пие кръв от някакво момиче.Пие кръв?Не е възможно.Затичах се към Алекса и я оскубнах от момичето. - Какво по дяволите става тук. |

| Заглавие: Re: Тъмните улички Вто Яну 17, 2012 8:43 pm | |
| |

| Заглавие: Re: Тъмните улички Вто Яну 17, 2012 8:52 pm | |
| Горкото момиче припадна ,а Алекса се превърна в кучка. - Естествено ,че са ме учили на обноски,но също са ме учили да не навлизам прекалено много във въображаеми я си свят - скръстих ръце, след като тя вече се бе измъкнала от хватката ми.Не можех да откъсна поглед от вампирските зъби,но знаех,че са фалшиви.Вампири не съществуваха.Тя засегна малко деликатна тема.Боже наистина беше обезомяла и на всичкото отгоре и разгонена. - Виж Алекса ще те изпратя до вас, ще ти препоръчам специалист , всичко ще се оправи.
|

| Заглавие: Re: Тъмните улички Вто Яну 17, 2012 9:03 pm | |
| |

| Заглавие: Re: Тъмните улички Сря Яну 18, 2012 2:22 pm | |
| Тя определено доказа,че е онова , което не вярвах.Обикновено момиче като нея не би могло да ме повали с лека ръка,имайки предвид физиката ми.Ноктите й пробиха кожата ми.Гледах я невярващо. Беше истина, тя беше ..вампир. Гледах я невярващо.Самоконтролът ми се беше пропукал и това мое невярване си личеше от километри.Проклет да съм. - Господи! - продумах и се прекръстих до колкото бе възможно на човек съборен на земята и върху него има друг човек, в случая вампир. |

| Заглавие: Re: Тъмните улички Сря Яну 18, 2012 5:27 pm | |
| |

| Заглавие: Re: Тъмните улички Чет Яну 19, 2012 9:06 pm | |
| Предизвиках я, а тя вместо да ме ухапе ме целуна. И то как ... толкова грубо,че изкара животинското от мен.Отвърнах жадно на на целувката й. Стонът й ме подлуди и започнах да я обгръщам с ръце и притискам тялото й все повече в моето.Едната ми ръка беше готова да смъкне блузата й,но чакай. какво правех? та тя беше много по-малак от мен . - Алекса .. - казах през целувката. - Трябва.. не бива. С усилие махнах ръката си от оноива място и се измъкнах от хватката й. |

| Заглавие: Re: Тъмните улички Чет Яну 19, 2012 9:20 pm | |
| |

| Заглавие: Re: Тъмните улички Пет Яну 27, 2012 3:47 pm | |
| За миг се заблудих,че ще спре ,но без да успея да се възпротивя тя впи зъби във врата ми.О Господи сигурно бях в рая. Изпитах такова неземно удоволствие примесено с възникналата възбуда ,че чак се стреснха. Целувките й , стона .. разумното същество си отиде и на негово място беше животното. Притиснах я още по плътно към себе си. Ръцете ми шареха по гърба й като проследяваха извивката му. Достигнах до ръба на блузата и и ръката ми се плъзна отдолу. Пръстите ми се наслаждаваха на голата й кожа докато не намериха закопчалката на сутиена й и тя не изщрака. Сега беше наред и на блузата. Издърпвах я нагоре без д ами пречи факта че тя пие от мен. |

| Заглавие: Re: Тъмните улички Пет Яну 27, 2012 10:25 pm | |
| |

| Заглавие: Re: Тъмните улички Нед Яну 29, 2012 2:51 pm | |
| Както я притисках към себе си , а тя жадно пиеше от мен , започвах да губя силите си. Не не. Опитах се да я отблъсна от себе си , тя ме убиваше. Уви не успях. Ръцете ми се свлякоха на асфалта. Зрението ми се замъгляваше , всичко притихваше и можех да се закълня ,че за момент сякаш се извисих над тялото си. Гледйаки я отстрани тя изпадна в паника. Даде ми от кръвта си и това ме върна обратно в тялото ми. Вкусът беше горчив и не много приятен. После последва изщракване и пуф ..тъмнина.. Бях мъртъв.... или поен така си мислех. Всичко се опроверга , когато отворих широко очи. Нещо беше различно. - Какво по дяволите се случи - изправих се до седнало положение. Алекса седеше до мен тревожно.Прокарах ръка през косата си и сещайки се преди малко я погледнах гневно. - Щеше да ме убиеш. Ти даже ме уби. Мога да се закълна ,че видях пътя към оня свят. Как е възможно да съм жив и защо сетивата ми са толкова чувствителни? Стреснах се от силата на емоцията, но все пак тя ми дължеше обяснение. не е възможно да чувам далечни неща и да виждам в тъмното. Просто невъзможно. Да не говорим ,че се чувствах адски жаден. |

| Заглавие: Re: Тъмните улички Нед Яну 29, 2012 6:59 pm | |
| |

| Заглавие: Re: Тъмните улички Пон Яну 30, 2012 7:45 pm | |
| Замръзнах на място. - Сигурно се шегуваш - насилих се да се засмея. - шегуваш се нали? Бои тя оставаше все така сериозна. Зяпнах. Това не можеше да се случва. Бях се превърнал в същество , което е зло , против религията ми. - Господи - възкликнах. - И сега какво? Няма да мога да излизам на дневна светлина, ще съм зависим от кръв , няма да мога да влизма в църква , чесънът ще ме държи настрана , светената вода ще обгаря кожата ми? Защо ме обрече на такъв живот? Не откъсвах поглед от нея. Как можа да ми стори това. Все едно беше наказание ,че я заговорих , че заговорих стара ученичка. |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| | Top posting users this week | |
|